Julie: blondine VS brunette

Ja, nå begynner håret mitt å få en ganske wierd og falmet farge så det er vell snart å innse faktum at noen penger må ut av kassa for å friske opp sveisen litt før 16årsdagen ankommer. Men skal jeg gjøre det mørkt eller lyst? That's tha question.. jeg har lenge sagt at jeg skal få det blondt igjen..men i det siste har jeg faktisk blitt litt usikker. Har lett gjennom maskinen her å funnet noen litt nyere og eldre bilder.. så nå er det opp til dere! Setter så pris på tilbakemeldinger på dette innlegget♥ 

ELLERSå hva syntes du? Skal jeg få det blondt eller brunt igjen? TAKK FOR SVAR PÅ FORHÅND!
- Julie ♥

Dere må klare dere uten meg de neste 10 dagene!!

Oh no!! ILLE!! haha, neida.
Nå kom jeg nettop hjem fra en kjempe koselig bursdag hos mine kjære venner Ane og Mathea! Kanskje Julie legger ut noen bilder fra kvelden, jeg vet ikke! Jeg ville bare si at jeg kommer ikke til å blogge de neste dagene. Jeg reiser til Latvia. Kommer nok til å ta en del bilder, så noen av de kommer nok ut på bloggen. For håpe at Julie klarer å skrive noen innlegg, hvis hun får tid til det! Hope so! Så ville egentlig bare informere dere om det, at det ikke kommer til å bli noe blogging fra min side de neste 10 dagene! Så dere må kose dere i ferien, det skal i alle fall jeg!


//weheartit 

Haha, også ville jeg bare fortelle dere at dette har vært en spesiel, virkelig spesiel dag, og da mener jeg .. flau, pinlig dag. Kan sikkert fortelle om den når jeg kommer hjem fra Lativa.
Noen spesielle planer for ferien? 

- Johanne ♥ 

Whoooot, Justin Bieber ser jo faktisk ut som en 17åring..

Ligger helt tappa for energi i senga, kaldsvetter og koker nærmest ihjel omhverandre her.. Jeg klarer ikke spise og sove blir det heller ikke mye av. Det ene sekundet fryser jeg jo som det var istid inne på rommet og i det andre ligger jeg å dør i ørkenen... jaja, that's life!

Sånn ellers siden jeg kjeder meg og ikke har stort bedre å finne på, surfet jeg litt rundt på nettet.. Og se hva jeg kom over.. Herregud, han har blitt fin! Nå ser han jo faktisk ut som en 17åring. Kan ikke vente til meg og Johannebestis skal ta turen på kino for å få med oss kjekkasen chille på kinolerretet!

0:45 og 1:25 ♥
Hva syntes du om Justin Bieber? Skal du se "Never Say Never" ? Noen som allerede har sett den?

- Julie ♥Velkommen!
Hei, vi er jo jenter fra det blide sørlandet. Her på denne bloggen vil det komme oppdateringer om hverdagen, foto og ellers det som faller oss inn. Enjoy! Kontakt: juliejohanneblogg@hotmail.com

arkiv


Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


365 days
Blogg
Fotografi
Hverdags
Inspirasjon
Interiør
Konkurranse
Mat og oppskrifter
New buys
Outfits
Photodiary
Random
Tanker
Tips og anbefalinger
Vlogg

favoritter


Anine
Caroline Maria
Kristine
Manuela
Mari
Martine
Mathilde
Melinda
Miriam

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits