Hjemme igjen

Da var jeg kommet hjem fra en uforglemmelig tur til Latvia! Jeg reiste sammen med en gjeng fra Filadelfia. En herlig gjeng, ble kjent med mange nye fantastiske mennesker. Jeg tenkte jeg skulle fortelle litt fra turen. Det var ikke en ferie, vi reiste som en hjelpesending, om jeg kan si det på den måten.

Vi besøke psykriatisk sykehus, barnehjem, gamlehjem, de over atten besøkte et fengsel, vi besøkte et rehabiliterings- senter, det var tøft å se hvordan folk hadde det, og tenke på hvor godt vi har det hjemme i Norge.  Etter turen lærte jeg å sette mer pris på ting hjemme. Vi her hjemme kan klage over alt faktisk! 

Vi var også i en landsby. Der noen av oss fortalte vitnesbyrd, noen danset og delte ut klær og leker til barn. Det å se hvor glade barn blit der nede i Latvia bare av å få en bamse, det sier så mye, hvor godt vi har det hjemme. 

Etter turen har jeg blitt sterkere i troen min, blitt sterkere på meg selv faktisk, fått mer tro på meg selv. Jeg tror at alle har godt av en slik tur en gang. Jeg legger bare ut noen bilder fra turen, det ble tatt utallige mange bilder, men legger bare ut noen.Det ble bare noen bilder. Det var en helt uforglemmelig tur! 

Kunne du tenkt deg å dra på en slik tur? Hva syntes du om bildene?
- Johanne ♥ 

Photodiary: 260411

Takk for en herlig dag ♥ loveu guys! 
Har du hatt en fin dag, hva har du gjort? Fortsatt ferie?

- Julie♥ Velkommen!
Hei, vi er jo jenter fra det blide sørlandet. Her på denne bloggen vil det komme oppdateringer om hverdagen, foto og ellers det som faller oss inn. Enjoy! Kontakt: juliejohanneblogg@hotmail.com

arkiv


April 2011
Mars 2011

kategorier


365 days
Blogg
Fotografi
Hverdags
Inspirasjon
Interiør
Konkurranse
Mat og oppskrifter
New buys
Outfits
Photodiary
Random
Tanker
Tips og anbefalinger
Vlogg

favoritter


Anine
Caroline Maria
Kristine
Manuela
Mari
Martine
Mathilde
Melinda
Miriam

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits