Påskeaftens antrekkHva syntes du om antrekket?
- Julie ♥ 

..et enkelt hverdagslig antrekk
Eyy forresten, se hvor lyst håret mitt har blitt! Jamaaan, er i ekstase atm! 
Hva syntes du om antrekket? Lysner sola håret ditt? 

- Julie♥ 

Outfit 080411

Hva syntes du? 
- Julie ♥ 

Julie's outfit 260311Hva syntes du? 
- Julie ♥

My weekend og antrekket i dag

Helga mi har vært helt konge til nå, og er bare lørdag, deilig! På fredag gikk meg og Julie til byen etter skolen, og bestemte oss for å gå på cafe. Og som dere vet så var vi også på kino. Masse latter, vi var skikkelig hypre på turen hjem fra byen, og klokka var så vidt passert .. 18.30, hehe. Det var til og med en chineesefyr som spurte oss om vi hadde tatt noen sterke saker, kanskje om vi hadde tatt lykkepille, haha! Artig. Når vi kom hjem så lagde vi oss noe taco, og chillet max med filmen, Prosjekt Prinsesse, koselig film. DisneyChannel filmer ♥ Vi var jo egentlig ganske enige om at i natt skulle vi være lenge oppe, men det ble visst ikke sånn alikavel, begge sovna, og filmen ble ikke sett ferdig. Våkna i dag morges til høy musikk fra filmen. Lurer på hvor mange ganger den har spilt i natt, haha!

Antrekket mitt i dag, bare spør i kommentarfeltet hvis du lurer på hvor noe av det er fra.I dag har vi vært på sykkeltur faktisk! Koselig det. Senere i dag skal jeg hjelpe med noen greier i Filadelfia, jeg vet faktisk ikke hva, men det jeg vet er at det ikke bare er meg, men lillesøstra mi og to herlige venninner, så det blir nok koselig!

Hva har du gjort i helga? Hva skal du i kveld? Hva syntes du om antrekket? 
- Johanne ♥

Personalfest og antrekket mitt idag

Heisann!
Idag var jeg på personalfest(?) på mamma sin jobb. Det var faktisk ganske koselig, siden det var noen på min alder som jeg fikk snakke med. Vi spiste Pizzabakeren, digg!

På skolen i dag sa læreren min at når vi kom hjem så skulle vi gjøre noe som vil ikke pleier å gjøre. For eksempel ta oppvasken, støvsuge stua eller være sammen med søsknene dine., akkurat det gjorde jeg. Jeg var med min bror, uten og krangle! Goodi, haha! Vi var skikkelig buddys, haha.. Koselig det da. Noen bilder fra den koselige timen med min kjære bror, Jens!Det nederste bilde kan du jo se hva jeg gikk med i dag! T-skjorta er fra .. Spania? Er faktisk ikke min, men min kjære venninne Celine sin, buksa er fra Urban( JohnnyLeaveHome). Har ring på meg også, du kan ikke se den, men den er fra Bangladesh.

Hva syntes du om bildene? Hva syntes du om antrekket?
- Johanne ♥

Antrekk 160311 - Julie

Hva syntes du? ♥Velkommen!
Hei, vi er jo jenter fra det blide sørlandet. Her på denne bloggen vil det komme oppdateringer om hverdagen, foto og ellers det som faller oss inn. Enjoy! Kontakt: juliejohanneblogg@hotmail.com

arkiv


April 2011
Mars 2011

kategorier


365 days
Blogg
Fotografi
Hverdags
Inspirasjon
Interiør
Konkurranse
Mat og oppskrifter
New buys
Outfits
Random
Tanker
Tips og anbefalinger
Vlogg

favoritter


Anine
Caroline Maria
Kristine
Manuela
Mari
Martine
Mathilde
Melinda
Miriam

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits