Vinneren av solkort konkurransen..

..ble Anne Sofie! Gratulerer så mye til deg, du får de to solkortetene til en sammenlagt verdi av 200kr  ved raskeste anledning ;-)

Konkurranse: vinn solkort verdi 200kr

Ja, da setter vi igang vår andre konkurranse og må med det samme bare takke Royalsun for sponsingen! Denne gangen har vi slått sammen 2 solkort i en pott, dvs.. det blir en vinner alá solkort til en verdi av 200kr. Dermed blir det en større gevinst! Genialtgenialt..

For å kunne vinne må du dele dette innlegget på facebook og kommentere her i konkurranseinnlegget at du er med. Husk å legg med mail i kommentaren og gjerne link til delingen på facebook! Sånn ellers hadde det vært veldig ålreææit om dere som deltar kunne skrevet hva dere ønsker mer av på bloggen, og hvordan vi kunne forbedret den (konstruktivt, takk!). Og kanskje hva dere liker med den fra før.. litt positiv feedback skader aldri ;-)

Er du med? Linket til facebook?

Vinnerne av solkort konkurransen!

Da har jeg trekt vinnerne av 3 Royal Sun solkort alá 100 kr. Jeg trakk ved hjelp av random.org så alle vinnerne er hundre prosent tilfeldige! Jeg tar kontakt med vinnerne senere idag, hvis ikke de allerede har sett det her. Solkortene blir sendt/gidd fortløpende.♥Martin Rypestøl
♥Anne Marte Stakkeland
♥Runa Strædet Kjelland

Nå får dere kose dere i solsenga!

TID FOR KONKURRANSE!!

Da var det på tide å kjøre på med vår aller første konkurranse på denne bloggen! Vi har som mange andre bloggere blitt sponset av RoyalSun, som er et solsenter som holder til i Kristiansand. Vi starter i første omgang med å dele ut tre solkort til en verdi á 100 kr, rettere sagt: 3 stk har mulighet til å vinne noen varme, gode og ikke minst brungivende minutter i solsenga! Vi trekker vinnerne mest sansynlig på onsdag..

For at du skal ha mulighet til å vinne må du gjøre følgende:

♥ Du må legge igjen navn og e-post i kommentarfeltet og fortelle at du er med.
♥ Du må enten skrive at du er med ved hjelp av et blogginnlegg, eller dele linken til dette innlegget på facebook. Helst link til enten blogginnlegget, eller facebooksiden din i kommentarfeltet, så vi kan se at du har delt det videre.
♥ Du kan delta så mange ganger du vil. Jo flere ganger, desto større er vinnersjansen ettersom vi trekker vinnerne ved hjelp av random.org. 
♥ NB: RoyalSun har bare solsenter i Kristiansand foreløpig, dermed er det en fordel å bo her i nærheten.

Er du med?
- Julie og Johanne ♥ 

Noen som er klare for konkurranse?


God morgen ♥
Nå skal jeg snart ta fatt på stekepanna og få rørt sammen noe som forhåpentligvis blir noe liknenes en omelett. Sånn ellers fant jeg en sponsorpakke i postkassa idag, kjempe gøy! Så da blir det på med konkurranse senere om noen er klare for det? 
Vil du at vi skal ha konkurranse? Hva tror du at premien er?

- Julie ♥ Velkommen!
Hei, vi er jo jenter fra det blide sørlandet. Her på denne bloggen vil det komme oppdateringer om hverdagen, foto og ellers det som faller oss inn. Enjoy! Kontakt: juliejohanneblogg@hotmail.com

arkiv


Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


365 days
Blogg
Fotografi
Hverdags
Inspirasjon
Interiør
Konkurranse
Mat og oppskrifter
New buys
Outfits
Photodiary
Random
Tanker
Tips og anbefalinger
Vlogg

favoritter


Anine
Caroline Maria
Kristine
Manuela
Mari
Martine
Mathilde
Melinda
Miriam

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits