Bursdagsfeiring 14052011

Fødselsdagen min startet med sang og gaver på senga før klokka hadde passert 8tallet, videre var det ut å shoppe mat og godis til kveldens partyyy..der røyk nærmere 2000 kr. Godt vi har en pappabank innimellom, så tusentakk! Senere på dagen kom Johanne og vi startet med å bake.. gjett om vi klarte å lage en mislykket mislykka? Herrejesus.. folk spiste den ihvertfall opp! Klokka ble nærmere 19, sminkemaska ble klæsjet på og kjolen fikk sin rette plass. Dermed var vi klare for fest!

Folkene i finstasen ankom litt etter litt, det ble både pizzaspising, pandoras eske, latter, kaker, is og frukt, stolleken, raving og shuffling til sent på kvelden. Hadde alt ialt en utrolig koselig og morsom bursdagsfeiring igår med mange søte jenter! Takk for en kjempe herlig kveld alle sammen♥ Håper dere koste dere!Kunne ikke fått en bedre 16års kveld ♥ God stemning, god mat, gode folk og gode..gaver! Hehe, alt i alt hele bursdagen fikk jeg ny pc, idpudder, kjole, parfyme, kremer, cupcakes, en superfin singlet, fjærøredobber, skikkelig fin ramme med bilde av meg og bestejenta, mange fine gratulasjoner.. og sist men ikke minst ble jeg noen tusen kroner rikere! What a day... tusentakk alle sammen! 

Har du hatt en fin lørsdagskveld? Hatt en gøy bursdag før?
- Julie ♥ 

16 år

I morgen har jeg levd i hele 16 år!

Ja, tiden flyr.. omg. Det har skjedd så mye i det siste.. ørten skole fremføring/prøver/innleveringer, trafikalt grunnkurs, sosialt liv, bursdager, eksamen stress og atter mer skole.. Denne dagen har også flydd.. starter med skole, as usually.. klokka tikket og etter noen lange minutter slo den 9! Eksamensfagene ble delt ut til hver klasse, konvolutten ble åpnet.. jeg sitter å banner for meg selv i håp om at jeg ikke skulle komme opp i matte.. fredag den 13, det måtte jo bare bli matte! Men neida, jeg jubla omtrent av glede da klassen vår ble trukket opp i engelsk, gud så deilig!! Skolen gikk, og turen tok videre til byen med den beste jenta in tha world lizm.. der fikk jeg kjøpt 17mai/bursdagskjole som jeg gleder meg til å bruke. Vi satt oss på Dolly Dimpels, fikk bestilt en digg pizza av en dødla speisa mann.. haha! Og nå sitter jeg her da, om ikke mer enn 30 min skal jeg bli blondine igjen.. om alt går etter planen, selvfølgelig. Lite kult om jeg ender opp med orangegult hår dagen før 16årsdagen min og bare 4 dager før nasjonaldagen..Jaja, som nevnt. I morgen er jeg 16!! Da er det ut på ville veier ass..

Har du kommet opp i eksamen? Hatt en fin uke? 
- Julie ♥ 

Superkoselig kveld på brygga

Igårkveld endte jeg til slutt opp sammen med 3 skjønne jenter, vi lagde det max festlig i vårt eget selskap og jeg koste meg kjempe mye! Først tok vi beina fatt å vandret ned til en sånn bryggetypisk ting, hvor vi chilla med bilder, girlstalk, musikk, sang til Chris Medina og kødda egentlig bare rundt i solnedgangen. Gårsdagen nøyt jeg til de grader, da pollenallergien ikke slo sååå mye ut... idag derimot: Hei rennans nese og øyne, sår og hes hals og tungt hode.. Jaja, la oss fokusere på det positive, hadde jo en konge kveld igår! Noe må man jo ofre..


Gårsdagen var veldig bra, fin start på årets definitivt beste måned, sett bort fra min første eksamen og tusenvis av prøver før karakterene blir satt om 21 dager.. jamaann! Høydepunktene i måneden som kommer blir definitivt mange bursdagsfeiringer av både meg og søte venniner, selve bursdagen min 14.mai, feiring av 17.mai, Bergentur helga etter og ikke minst mange grillkvelder uti bua! Gleder meg!
Hva gjorde du kvelden/natta til 1.mai? Hva syntes du om mai måned, skal du noe spesielt?

-Julie ♥ 

What a wonderful day

For en herlig dag! Sola skinner, helt blå himmel, det er så deilig. For øyeblikket sitter jeg på tappa utenfor huset mitt, og ser utover havet, fulgene kvitrer og måkene skriker, ikke det at jeg liker måker, men for meg er de et tegn på at sommeren er her hvert øyeblikk. 

Jeg kommer ikke til å blogge masse i dag, fordi jeg skal i konfirmasjon til min skjønne venninne, Celine! Jeg legger sikkert ut bilde av hvordan jeg gikk kledd senere. Må bare vente på at lillesøstra mi skal komme hjem, så hun kan knipse noen bilder. Noen planer i dag/kveld? Hva syntes du om bilde?
- Johanne ♥

Kamilla og Ingvild 16år

Selvom jeg så og si bor i senga fortiden (pga pollen), prøvde jeg likevell å få kommet meg i bursdagen til Ingvild og Kamilla.. litt vellseende ut. Så da var det på med sminkemaska for første gang på én uke, finstasen ble lånt av Rita og partyhumøret ble etterhvert skrudd på, selvom det dabbet litt av utover kvelden. Men kan innrømme at det var en både innholdsrik og morsom bursdag, hvis du ser bort i fra at jeg ble veldig tung i hodet, når sant skal sies. Og forresten, bare 2 uker til min egen skal feires nå!! Gøygøy! Jeg fikk tatt sånn ca 5 bilder igår, så her får dere noen av dem! 


Her ser dere altså de to bursdagskidsa i bakgunnen, som steller i stand til noe veldig kleint og morsomt for gjestene sine!


Vet ikke om dere kan se hva jeg er inne på her... haha, dere har ikke godt av å vite det heller! Alt for å gjøre kvelden morsom for de ande. Og hvis dere kan se det.. hold kjeft. haha


To søte gjester, Vilde og Rikke ♥

Nå skal jeg faktisk legge ut en oppskrift på bloggen her! Stay tuned!
Hva gjorde du igår?

- Julie ♥ 

Livet er så himla hardt lizm..

Uff.. føler meg altfor uinterressant fortiden. Gårsdagen hadde jeg egentlig en big chance til å blogge litt for dere, småtasser. Men tror du ikke pollenen is killing me fanken så softly..ett ord: tortur! Igår skulle jeg starte å øve til den superunødvendigteitestyggedritt-musikkprøven om barokken og alle andre syke musiske tider.. tror dere jeg fikk begynt? Nei. Da jeg skulle starte.. ja, vet egentlig ikke hva som skjedde. Våkna vertfall 4-5 timer senere, og da var det for sent. Føler skolegangen min blir helt herpa.. sov vekk 1-2 skoletimer idag, orkerke en dritt, nyser i ett sett, øynene er som to fosser og ja.. nesa. Tror ikke jeg sier mer.. eller, forresten.. Er det normalt å spytte blod?! I doubt!Hadde egentlig tatt sånn åttehundretusenogti egosutresyke-bilder av meg selv på Iphonen.. men pc'n er en liten frekkas idag.. så de kom ikke ut på bloggen, nei. Jaja, kunne ønske jeg var like fresh i formen som på bilde over..ønsketenkning! Får nyte 20 minutter med morgendagens Hotel Cæsar episode og slurpe i meg en vellsmakende Cuppuccino Frappé, før jeg må hive meg over noe mer lesing om Renessansen osv..! Så blogges vi i morgen! Skall forresten ta mange bilder i helgen, så da kommer prodjektbildene siden.. vil heller ha noen litt ordenltige bilder, enn sånn halvmislykka shit..
Har du pollenallergi? Noen tips og triks mot det?(Tar medisinerliksom). Hva har du gjort idag? Fin i formen?

- Julie ♥

Denne dagen blir brabrabra

God morgen godtfolk ♥

Igår kveld kom som sagt den beste vennina in tha world scootans ned til meg i 10tiden, gud så godt det var å se henne igjen! Selvom jeg var ca halvdø hele kvelden pga ekstrem bjørkepollen spredning i området.. men jeg holdt ut! Men Johanne er serri best, kødderke! Paradise Hotel episoden var kommet godt i gang, og bestis tok fram veska.. og gjett hva hun hadde kjøpt til meg da?! Jeg kunne ikke ønske meg noe bedre akkurat nå.. hun hadde kjøpt tidenes fotobok! Liksom.. hvordan-ta-gode-bilder-bok! Den er helt knall! Skal bli supergod til å ta bilder nå.. har allerede sotte oppe noen timer å lest i den.. lært litt om dybdeskarphet og fart osv..helt topp! Jeg fikk også en ansiktsmaske jeg har tenkt å prøve ut ikveld, den som dere ser på bildet under! Tusentakk jenta mi, du er herlig!

Nå skal jeg hoppe i dusjen, få stelt meg litt før jeg skal til byen med to flotte jenter! Speilrefleksen blir såklart med og bilder får dere se senere! Dette blir en helt super dag - shortsvær, gode venninder, sola som skinner og humøret er på topp! 
Hva skal du idag? Har du noen gang fått noe fint av noen når de har vært ute å reist?

- Julie ♥

Photodiary: 250411Hva har du gjort idag? ♥
- Julie ♥ 

Circus - here we come!

Nå står en ekstrem rydding av rommet på planen, før rettetanga skal slås på og håret bli unødvendig slitt før turen bærer videre til sørlandsparken, hvor Rita, meg og familien skal på sirkus.. av alle ting. Haha, neida.. men det blir sikkert koselig og innholdsrikt! Skal prøve å ta noen bilder av showet.. hvis det blir som de andre årene blir jeg nok ganske så inponert og sjokkert! Sirkusfolk kan jo være helt insane.. jaja, gleder meg iallefall litt!Dere kan by the way følge meg på twitter HER, og på weheartit HER. Fikk noen spørsmål om det igår. Men som dere kanskje har lagt merke til har jeg en widget til begge deler på venstresiden av bloggen.
Hva skal du idag? Vært på sirkus før? Følger du meg på twitter eller weheartit, eller har du noe som jeg kan følge deg på? 

- Julie ♥

Highlights of the trip

♦ Spist Nugatti for første gang siden barnehagen, og funnet ut at det fortsatt er noe av det verste jeg kan få trykka i meg.

♦ Tatt over 1000 bilder med speilrefleksen på de 5 dagene.

♦ Kjørt hellikopter for første gang i mitt liv.

♦ Hatt en liten photoshoot med hellikoptere, noe som endte veldig kleint da eierne kom tilbake..♦ Gått i så tøffe og freshe klær på skitur at det endte i en liten stripping, klærne havnet bak et tre og skituren fortsatte i noen plagg mindre.

♦ Rita fant ut at hun ville legge seg i en vanndam under skituen.

♦ Rent på snowboard.

♦ Sendte blikket til en gutt som freaka helt og ble sykt stressa.

♦ Grilla 2 dager.

♦.Brukte en hel fyrstikk ekse på å få fart og flamme i grillen.. nubs.

♦ Solte oss, og det resulterte i skille på storetåa mi.

♦ Levd på sjokolade og annen dritt mat.

♦ Ledd ¾ av tiden..

♦ Vi gikk i shorts og t-skjorte på Hovden.. liksom.. Hovden!

♦ Klarte å miste fyrstikkene "over bord".. da var det ikke like kult å gå i shorts og t-skjorte lengre..

♦ Sett på alle epiodene av Kongvik Ungdomskole.

♦ Sett 17 timer på Frustrerte Fruer, altså en hel sesong + +.

♦ Hørt på my love, Justin Bieber 24 in 7.

♦ Handla frukt for over 300 kr på Kiwi. 

♦ Vi har bodd i kosedressene.

♦ Lagde tidenes fruktsalat som alle i hytta ville ha en smakebit av!♦ Vi har hatt photoshoot, og det ble tatt sinnsykt mange fine bilder av Rita.

♦ Svetta mobilspill så det holdt!

♦ Vært altfor paranoide.. "hørte" og "så" ting hele tiden, tilslutt gikk jeg rundt med en hefitg kjøkkenkniv i hytta.

♦ Flaut nok klarte jeg å falle ned trappa mens jeg egentlig lå å poserte der for kødd. Dette fikk selvfølgelig Rita knipset..

♦ Vi grilla marshmallows på stearinlys, ettersom vi nubet så med grillen og ikke fikk nok varme..

♦ Mens vi grilla marshmallows klarte rita å sette fyr på øyenbryna og babyhårene sine. Byebye øyenbyn..

♦ Spist taco minst to kvelder (er litt usikker på den).

♦ Vi drakk litervis med Litago Sjokolademelk.Takk for en kjempe fin tur, Rita. Bloggen hennes finner du her.  Har kost meg glugg ihjel♥
Har du hatt en fin påskeferie? Hva har du gjort?

- Julie♥ 

Photodiary: 230411Har du hatt en fin dag? Hva har du gjort?
- Julie ♥ 

Dagens planerNå skal jeg faktisk ut på sykkeltur til Ravnedalen med den søte jenta over her! (bloggen hennes finner du HER) Blonde tider, gode tider♥  Haha, legger ikke skjul på at jeg både savner jenta og det faktum at jeg faktisk var lyshåra før.. Men bare vent, om en uke eller to er vi tilbake i frisørstolen for en big change! Nå har jeg pakket ned druer og vossvann, det vil si, klar for tur! Må bare klæsje på sminkemaska, eller vent.. hmm.. tror jeg kjører sminkeløs idag. Pollen tar mildt sagt livet av meg.. Jaja, får stelle meg litt iaf! Håper dere får en kjempe fin dag, det skal jeg! Så blogges vi senere. Og btw, god påske!
Hva skal du idag? Hatt en fin påske så langt?

- Julie ♥ 

Nattings with Marteey!

HEY, It's Mikey(Marte) speeky!
Nå skal meg og Julie puus snart se på "Salt" med de kjempegode, snart oppspiste påskeeggene våre og etter det blir det talkings til langt på natt! Btw, så tripper Julie rundt på noen av mine høyhæla sko og tror hun er superkul, wehoo... nå knuste hun nesten skapet mitt, hurraaa! Gleder meg utrolig til å ha en kveld med deg, Julie! for lenge siden sist nå, altså, bare så du vet det, yo. Håper alle har hatt en fantastisk påske så langt med påskelaburynten og greier!! Jeg vet du sitter og stirrer, og vet du vil ha meg, men jeg er en kjendis og du er en pølse!
Koz og klemz Martepus, (til høyre i bildet) <3333 


Ville du badet i kakelakker eller hoppet rundt i kuruker? Har du noen gang følt deg som en pølse? Er du random? UKENS DILEMMA: Hvis du kunne velge, ville du vært med Julie eller moooah (Marteyy)? ..svar Marte, meheheh!

- Marte ♥ 

Herregud, livet er så braaaa fortiden!

Jamaaaaann, gleder meg til ikveld! Jeg skal nemlig ta turen opp til Marte jenta mi og crashe der for natta, noe jeg tror kommer til å bli kjempe kos♥ Ellers har jeg sotte ute i grillbua store deler av dagen og bare nytt livet mens alle andre i huset fyker rundt å rydder, haha! Feigingen sjæl vettu.. Og for å ikke glemme, snart blir det grillings for alle penga! Elsker at våren er her og at det bare er noen få uker til 5tallet blir gjort om til et 6tall og jeg kan ta lovlig heis og rulletrapp! Konge.


Igår ble jeg forresten kjørt rett fra Hovdenbussen og videre opp til Brekkestø hvor enn vennefamilie av oss har flytta til! Herregud, for et sted! De lever jo i et wonderland.. skulle gitt så mye for å kunne stått opp til den utsikten og dette placet hver dag! Spise frokost på bryggekanten og bare ta livet med ro.. heldigvis så har jeg fått booket leiligheten i underetasjen dems til meg og Johanne-blogmate-bestfriend noen netter i sommerferien, så det blir ikke annet enn topp-knall-great-fantastic! 
Hva skal du ikveld? Hvordan har du det fortiden? Har du noen spesielle planer til sommeren? Liker du å grille?

- Julie ♥ 

Hjemme etter en konge tur!

Hej, og god påske ♥♥

Som dere sikkert har forstått ble jeg spontant 3 dager ekstra på Hovden, og egentlig koste jeg rompa av meg. Må bare takke Joakim for gjestebloggingen og for at han tok seg tiden! Sånn ellers har turen min vært helt konge, stort sett bare bestått av latter og godteri, friluftsliv og frustrerte fruer, grilling og fotografi. Alt i alt en herligherlig tur som har vekket opp mange barndsomsminner! Har jo tross alt ca hele oppveksten min med denne herlige jenta som var så grei å ta meg med på hyttetur!

Har sååå mye å fortelle dere, mange bilder å legge ut og mye bloggmotivasjon, så dette blir knall! Men nå tenker jeg å ta kvelden, så god natt sweeties!
Hva har du gjort i påska? Hatt en fin ferie så langt? Hva syntes du om gjesteblogginga til Joakim?

- Julie ♥

..stillhet

Blir ganske stille på bloggen denne helga.. Johanne drar som nevnt til Latvia om litt mens jeg for nøye meg med en tur på Hovden. Blir vell alle tiders det også, skal nemlig være med denne søte jenta som dere finner her. Så det blir sikkert helt konge! Men jeg må nesten få satt i gang med pakkingen og lage ferdig en spotifyspilleliste, så snakkes vi på søndag! Håper dere får en alle tiders start på ferien ♥

Forresten, treiga sjæl har verken rukket å trekt vinnerne av solkort konkurransen som du finner her, eller blogganbefalingene som du finner her.. så mulighetene til å vinne er der fortsatt! Ønsker forresten Johanne en kjempe flott tur utenlands! Håper du får kost deg max ♥
Deilig med ferie? Skal du noe spesielt? Har du noen sangtips?

- Julie ♥

Summerfeeeeling!

Dårlig med blogging fra min side den siste tiden, gidderke beklage meg en gang. Haha, slapphet.. Men idag blir det andre boller! Har nemlig hatt en drit bra dag til nå med fint vær, gått i kun genser til skolen, fått to nydelige cupcakes, knipsa noen bilder og nå skal jeg sette meg ut i varmen å se på noen serier som jeg henger litt etter med mens jeg nyter smaken av noen herlige muffins alá Joakim! ..og kanskje det blir en smoothie bare for sommerfeelingens skyld♥

Sommer, halleluuujaaa! Haha, men idag blir det flittig med oppdateringer fra min side om alt går etter planen. Og det er forresten snart siste sjangs til å melde seg på konkurransen som du finner her. Så bare å kjøre på! Blogges senere!
Har du hatt en fin dag idag? Hva syntes du om bildet?

- Julie ♥ 

One Tree Hill

Sitter her å griner/ furter av to grunner. Den ene at matte tentamen gikk rett i dass. Den andre, at jeg sitter å ser på One Tree Hill. Men nå fortsetter One Hill, så byebye, får gå å ta vekk sminka etterpå, ser sikkert ut som om jeg har vært i samme storm som er i serien akkurat nå, ahhaha. Det passet på faktisk perfekt å skrive nå siden det er regn storm i serien akkurat nå. Men nå begynnerder igjen, blogges!

Ser du på One Tree Hill? Hva tenker du om Brooke i serien? Også utenfor serien? 
-
 Johanne ♥ 

Best friends don't let you do stupid things....alone.Nå tenkte jeg bare å meddele med dere at jeg har hatt en fin helg til nå, som blant annet startet med en overnatting sammen med den konge jenta over her.. Vi fikk etterhvert besøk av fire kompiser, Fritt Villt rulte over flatskjermen og ny poppet popcorn sto på menyen. Skikkelig kose kveld med andre ord! Idag startet meg og Johanne dagen med en herlig frokost etterfulgt av en kjempe morsom og koselig photoshoot! Vi tok noen køddebilder som dere ser over, men det ble en del ordentlig bilder også, som forhåpentligvis kommer ut i morgen elns.. Og ellers har Johanne hatt problemer med internettet i det siste, derfor lite blogging.. i skrivende sekund befinner hun seg i en bursdag, så satser på at hun får kost seg litt! ♥
Hva har du gjort i helga? Hva syntes du om bildene? Har du en god besteveninne/kompis?

- Julie ♥ 

Kjempe koselig dag i byen!

Igår ble det fint lite blogging, og denne gangen tar faktisk ikke jeg skylden for dette. Blogg.no var nede hele gårdkveld, noe som resulterte i null lyd fra oss. Men her får dere et lite innblikk fra gårsdagen. Rett etter skolen tok meg, Johanne og vår kjære vennine Miriam turen til byen. Jeg er jo den eneste bussnuben her, så du kan jo tenke deg at de andre koste seg på scooterene sine mens jeg svetta ihjel på bussen..Great life. Sånn ellers som sikkert alle i hele Norge har fått pressa inn en gang for mye nå, var det jo 50% på hele BikBok igår, så da fikk jeg hamstra inn noen ting for en rimelig grei penge. Innkjøpene kommer litt senere! Etter å ha vært innom tannlegen og farta litt rundt i byen, satt vi oss ned på Egon for å spise en deilig tacosalat ♥ Herlig!

Kjempe koselig dag! Nå skal jeg se gårsdagen Paradise Hotel episode mens jeg får i meg litt melon, konge! Blogges senere!
Var du på BikBok's 50%? Har du gjort noe koselig i det siste? Har du scooter/moped?

- Julie ♥ 

Endelig er våren her!!!

Sitter å nyter den fine utsikten med en kaffekopp i venstrehånda og litt sjokolade ved mine side.. drømmetenking! I skriende stund ligger jeg i senga med mine elskede spansk og historie bøker ved mine side ♥ Dette er livet! Ironi? JA. Sånn ellers har vi hatt nynorsk tentamen, noe som gikk sånn tålig greit sett bort fra at et litt få antall med ord ble tastet inn i word-dokumentet.. Jaja, satser på å beholde min kjære 5'er likevell. I morgen er det både spansk- og historieprøve i tilegg til en liten engelsk framføring, så dette blir heftige saker! Får vell bare hive meg over det, så blir det en deilig dag i morgen med forhåpentligvis sol og like mange grader på pluss siden som idag! Skal til byen rett etter skolen i morgen, så dere får ikke høre så mye fra meg før utover kveldingen.. Johanne er forresten å striper håret ATM.. så blir spennendes å se hvordan det blir! Håper dere alle får en fin dag og at dere ikke har like mye prøveøving som meg på planen...
Mye skole fortiden? Fint vær hos deg? Noen som vet hvor jeg kan se etter en vårjakke i morgen? 

- Julie ♥

Syk.. igjen

Idag ble det til at jeg ble hjemme fra skolen, har vært så kvalm de siste dagene.. de siste ukene faktisk! Stress! Jeg måtte hjem fra skolen i går pga. kvalme, det var så ille at jeg ikke klarte å fullføre norsk tentamen. Og kunne ikke på skolen i dag, så her sitter jeg, alene hjemme, deilig! Sitter å ser på Teen Mom, så lurer på om jeg heller skal sette på en film! 

Vanskelig å velge, haha, har sett de så mange ganger. Jaja, finner ut av det! Kanskje P.s. I love you! Blogger sikkert et innlegg senere, hvis jeg får nettet til å spille på lag med meg! Haha.

Er du ofte syk? Har du sett noen av filmene?
- Johanne ♥ 

Takk for en konge helg, folkens!

God kveld, god kveld ♥
Må bare starte med å fortelle at jeg har hatt en helt konge helg som har inneholdt både bursdag, overnattinger, girlsnight, massemasse latter, hyperhet, chilling på sofaen med filmer, god mat, baking, jobbing og sist med ikke minst - rydding! Gud for et rot.. haha. Nå er det så ryddig i huset at det skinner, og det er nesten ikke kødd en gang! Skal snart hive meg over forbredelsene til morgendagens norsktentamen før jeg må ta dagens dose med situps og pushups.. gleder meg! Slenger med 3stk fine bilder fra lørdagskvelden, takk for en herlig kveld dere!Er så glad i dere ♥


Normal er vell et greit ord å bruke her... meg i mitt ess, haha! 

Grøsser bare ved tanken av den stappfulle uka som står forann meg nå.. tentamner, prøver og innleveringer hver dag.. great life.
Har du hatt en fin helg? Hva har du gjort? Mye skolearbeid for tiden?

- Julie ♥ 

We party like animaaals, oohoooh

Igår var det vår aller kjæreste Jannicke sin tur til å bli feiret med god mat, fine folk og god stemning! Jeg håper bursdagsjenta hadde en like konge kveld som meg, for jeg koste meg virkelig. Har ikke mye mer å skrive om det enn, gratulerer med dagen på etterskudd vennen ♥ Sånn ellers stakk jeg til Johanne etter bursdagen hvor vi sov over til idag.. før vi brukte opp en halv årslønn på meny, kødderke. Mat er dyrt! Jaja, vi skal ikke vertfall ikke sulte denne helga, det er sikkert og visst. Nå skal vi snart stelle oss, før noen venner kommer over på taco, frukfat, digg og ikke minst, boller og brus..stoore boller, haha!
Takk for en fin fredagskveld jenter!
Hva gjorde du igår? Vært i bursdag i det siste?

- Julie ♥ 

Mine Café venner

Sorry sorry sorry at jeg ikke har blogga de siste dagene!! Hadde en svær geografi prøve og øve til teoriprøven til moped. Så fikk ikke så mye tid på dataen, beklager så meget. 

Tenkte jeg skulle fortelle hva fredagen min gikk til. Jeg skulle egentlig i bursdag til min herlige venninne, Jannicke. Men jeg kunne ikke, siden jeg skulle stå i cafen i Filadelfia. Var jo veldig koselig det også da! Det var fire venninner og meg. Mye latter for å si det sånn! Så her kommer noe bilder fra dagen min i går!


Enda en koselig kveld sammen med disse herlige jentene!

Hva gjorde du i går? Hva skal du i helga? Hva syntes du om bildene?
 
- Johanne ♥

..and it was only just a dream

For et vær! Kan faktisk ikke fordra regn atm.. ble liksom ikke gjennomblaut helt inn til huden da jeg syklet hjem fra en altfor lang og slitsom skoledag. Fikk sørgelig nok ikke sett på paradiset i Mexico igår kveld, så da blir det Paradise Hotel og en himmelsk laksewok som står på menyen om ikke så altfor lenge. Herremann... begynner å få tilbake lysten på å bli kokk, er jo så fantastisk gøy å trikse og mikse på kjøkkenet med forskjellige smaker, produkter og redskap. Før var min største drøm å bli kokk eller konditor, haha.. den gang da! 

Ahhh, frister ikke lite å smelte litt i en badstue nå.. er jo som en frysepinne fortiden! Nå må jeg få se til å godkjenne og svare på noen kommentarer før jeg hiver meg over grønnsakene ♥
Liker du regn? Hva ville du bli som stor når du var mindre? Liker du å ta badstue? Hva skal du idag? 

- Julie ♥

En fest for smaksløkene

God dag alle sammen!

Idag har jeg egentlig en kjempe bra dag. Og i tilegg til et stykk smilende Julie er ikke været i så dårlig form det heller, noe som i bunn og grunn bare gjør mitt humør enda bedre. Så sånn er den saken.. Og ellers gikk skoledagen rimelig fort og greit, hadde en liten krig med både dusjen og klesskapet  idag morges.. Først når jeg heiv meg i dusjen raste den sammen og noe knakk så hele stativet som "dusjhodet" henger på datt rett i hodet på meg for andre gang denne uka og når jeg endelig hadde stresset meg ut av dusjen for å finne noen klær på de få minuttene jeg hadde, klarte jeg sørenme å velte hele klesstativet mitt. Haha, gud så klønete.. må bare le av meg selv.. altfor typisk. Haha ;-)I skrivende stund slurper jeg i meg tidenes beste smoothie Ala Julie.. en fest i munnen! Haha.. og ellers sitter jeg å ser de 4 siste episodene av Hotel Cæsar jeg ikke hadde fått med meg.. fest for øynene. Neida, skal slutte.. men alt er liksom så festlig og fresht idag. Må takke Joakim for lånet av Tv2 Sumoen hans.. hvis ikke hadde jeg ikke fått med meg favoritt såpeserien min ♥
Liker du smoothie? Hvordan har du det fortiden? Har du Tv2Sumo?

- Julie♥ 

Av og til blir bare alt altfor random...

Har ikke oppdatert så mye hverdagslig livsviktig informasjon til dere i det siste.. huff, sykt dårlig samvittighet liksom.. neidajoda. Har ikke skjedd så altfor mye artig i det siste egentlig, høydepunktet må vell være konferansen og det sier vell sitt. Skoledagene sliter meg helt ut og alle andre ting som skjer.. men prøver å holde positiviteten oppe! Haha.. merker at jeg ikke har en dritt å skrive og at jeg egentlig skriver bare for å blogge noe.. sykt random. Ah, sava, dette ble et altfor random innlegg. Er skikkelig deprimert.. fikk ikke sett dagens episode av det himmelske paradiset og har heller ikke sett de 3 siste episodene av Hotel Cæsar.. går å kutter meg selv.. neida, må slutte å tulle nå. Og ey.. bare for å toppe randomheten.. jeg lagde wok eller hva det nå enn kalles for første gang idag, og den ble overraskenedes nok med mine syke ferdigheter på kjøkkenet, kjempe god!Dødla random bilde liksom.. Nei, nå er det busselalletid for små jenter som meg som skal opp grytidlig i morgen, love my life ♥
Hva har du gjort i det siste? Er du flink på kjøkkenet? Ser du på Paradise Hotel eller Hotel Cæsar? 

- Julie♥

Da sklir vi inn i lysere tider..

Dagen idag har bare flydd avgårde, kødderke. Klokka er allerede barnetvtid liksom..Kan ha noe med at vi har skrudd klokka inn i nye tider, sommertider ♥ Herlig! Sånn ellers har jeg vært på en dansekonkurranse, bowla med familien, jobba, gjort meg klar til å gå en tur som det aldri ble noe av fordi det sånn random begynte å snø akkurat når vi skulle gå.. Og nå sitter jeg i senga og nyter resten av søndagen. Har big plans om å legge meg sykt tidlig idag.. sånn serr tidlig liksom. Fikk bare sove tre timer i natt på grunn av en viss person.. ;-)Her ser dere gårsdagens altfor sunne lunsj til meg og Johanne.. ordet "lørdag" forklarer alt! Nå er det seriøst ordentlig skjerpings fram til sommeren.. skal være kjempe flink! Vertfall prøve.. Jaja, nå må jeg hive meg i dusjen, skal hente mamma på togstasjonen om ikke så altfor lenge. Håper dere får en fin søndag videre og at dere lesere har hatt en kanon helg!
Hva gjør dere denne søndagen? Frista bilde deg? Haha

- Julie ♥

Damekveld i Filadelfia

Tenkte jeg bare skulle fortelle hva gårsdagen min gikk til. Meg og noen venninner ble spurt om vi kunne hjelpe å servere på en 'damekveld' i Filadelfia. Det var en innsamlingskveld for barnehjem i Ukraina. Så tenkte jeg bare skulle legge ut noen bilder av dagen! Ble ikke så mange, men noen!

Hva gjorde du i går? Hva syntes du om bildende? Hva syntes du om sånne kvelder?
- Johanne ♥

Got to go..

God morgen dere ♥

Nå skal jeg straks hive fatt på joggeskoene, presse på meg en eldgammel vindjakke og smøre på gliset. Ut på tur aldri sur! Men før den tid skal jeg lage en fruktsalat å ha med, ettersom familien foretrekker vafler.. noe jeg ikke kan ha, med unntak fra lørdagen. Jaja, got to go!Håper dere får en konge dag! så blogges vi senere.. forhåpentligvis. 
Hva skal du idag? Hva syntes du om bildet?

- Julie ♥

På tide å ta fatt på årets første sykkeltur..

God morgen alle søte ♥
Etter en .. tja.. vet ikke hva vi skal kalle det.. noe som ligna en natt med søvn. God var den i hvertfall ikke, det er sikkert og visst! Som dere ser har vi fått helt dilla på taco og hadde ikke mindre enn tacobaguetter til frokost heller.. Lørdag sier vi bare! Nå skal vi få klæsjet på sminkemaska, finne et greit antrekk før vi tar en liten sykkeltur.. spent på å se hvordan det går.. Sykkelen har jo stått å råtna i garasjen i en altfor god stund nå. Jaja, vi må få ræva i gir om vi skal få noe ut av denne dagen.. Dagens antrekk kommer vell mest sannsynlig litt senere, stay tuned! Haha..

Og forresten, gratulerer med dagen til Andrea Celine, kos deg masse!!
Hva skal du idag? Liker du taco? Har du tatt fram sykkelen nå som våren sniker seg inn på her?

- Johanne og Julie ♥

Hva skjer når man er alene i storsalen? Partyyy

Nå sitter vi begge i den myke senga mi å piner oss etter noen altfor store porsjoner med taco.. luksusproblem! Neida, såeeh.. skal ikke klage! Denne dagen har forresten vært helt konge! Vet det kan være litt småkjedelig med oppsummring fra dagen.. men la gå :)

Det hele startet med at Julie fikk ræva si hen på skolen på første gang siden mandag, noe som ble en ganske chill og avslappendes skoledag for oss begge. Deretter ble turen tatt videre inn til k-town hvor vi spiste tidenes tacosalat på Egon(legger ikke skjul på at taco er en klar favoritt... handlet inn til nachos i morgen, haha!). Fikk snakket ut om litt av hvert før vi tok noen kjappe turer innom Bikbok og hm for å handle noe dill. Men så dere.. over til dagens big moment! Vi så Never Say Never på kino, og vi var forsåvidt de eneste i salen omtrent. Sier ikke annet enn "We got Bieber-fever"! Forresten, dødla fest i storsalen når vi er alene.. Julie hadde tidenes danseoppvisning på "scenen", haha! Og disse festlige minuttene fikk selvfølgelig Johanne på film.. minnrerikt.Nå er det bare å vente i spenning på et innlegg om selve filmen.. Johanne er allerede godt i gang! Be prepared.. kødda. Videre ikveld skal vi chille med to filmslagere, kose oss med JB-sanger♥, og muligens blir det noe chips og kos etter klokka 12.. godtestopp ftw!
Hva har du gjort idag? Liker du taco? Har du hatt godtestopp før?

- Julie og Johanne ♥

Koselig kveld med blogmaten!

God kveld ♥

Nå tok Johanne turen hjemover etter en koselig kveld beståendes av både latter, noen seriøse conversations, jordbær, blåbær, vanilje kesam og ikke minst - Paradise Hotel! Det var kjempe godt å se godjenta etter at det nærmeste jeg har kommet hun de siste dagene har vært ved hjelp av tekniske dubbeditter... Ah, kjenner på meg at i morgen blir en super dag! Men hvor mye blogging det blir kan jeg ikke skryte av.. Planen er nemlig å dra rett etter skolen til byen, steke noen minutter i solsenga, spise på cafe, kino, hjem å lage taco og chille hele dagen med blogmaten min. Fest! Får se om alt går etter planen.. vanligvis pleier vi å ta noen spontane vendinger underveis.. haha.

Ah, bilde fra tidenes skoleball ♥ Den kvelden kommer jeg virkelig ikke til å glemme med det første, for å si det slik!
Hva har du gjort idag? Planer for helga? Har du sett den nye filmen til Justin Bieber - Never Say Never?

- Julie♥

Fruit, fruit and.. more fruit

Jadda, endelig på bedringens vei her!

Har nettopp hatt en vellfortjent time i dusjen etter 3 dager i senga med bøtta ved min side. Satser på å ha fått skyldt vekk de siste bakteriusene nå..  I skrivende stund sitter jeg klistret foran tv'n og er egentlig langt inn i Gossip Girl verdenen, mens jeg spiser en skål oppkuttede druer og et par frosne jordbær♥ Nyter at jeg er på bedringensvei med en fuktighetsgivende ansiktsmaske godt klint ut i ansiktet... Ah, skal bli deilig å stelle seg og dra på skolen i morgen.. 3-4 dager på senga er virkelig mer enn nok for min del!

Liker du Gossip Girl? Hva skal du idag? Har du det fint fortiden?
- Julie ♥

Når du faktisk heller vil på skolen... da er du i lite form

God morgen ♥
I nuet ligger jeg på sofaen med et fruktfat som kunne dekt sultbehovet til en hel familie, en hel dag.. kødder ikke. Men når du ikke har fått i deg noe næring siden mandag og frukt er det eneste som faktisk blir i magen en stund.. så har jeg vell egentlig ikke de store valgmulighetene.

Dagens femte episode av gossip girl er satt på.. mens jeg ligger her å syntes synd på meg selv. Når du faktisk heller vill på skolen.. da er du syk da! Noen med magiske evner som kan trylle meg frisk?

Er du glad i frukt? Hva syntes du om Gossip Girl? Hva skal du idag?
- Julie ♥

Ooooooh happy daay

Herre.. Jan Thomas er så rå! Sitter å ser på Happy Day, og kan ikke si annet enn at jeg misunner kunnskapen og evnene hans innenfor make up og mote. En dag skal jeg så syyyykt bli stelt og sminka av han, drømmen! Forresten, noen som har lagt merke til at det går rått mye "sebart" på skjermen på mandager? Happy Day, Hotel Cæsar, Farmen, Top Model og Paradise Hotel,  bare for å nevne noe. Greit med litt tidsfordriv når man er smådårlig..

Også må jeg bare få gratulert min kjære venn og faste bloggleser Joakim så mye med sekstenårsdagen ♥ Håper du har kost deg kjempe masse idag!
Hva syntes du om Jan Thomas? Hva liker du å se på TV?

- Julie ♥

After only two days

God dag folkens!

Nå ligger jeg godt tullet inn i dyna mi, mens noen ferske episoder av One Tree Hill ruller over tv-skjermen. Da jeg gikk hjem tidligere fra skolen idag (pga kvalme og hodeverk), gikk jeg innom butikken for å kjøpe noe digg (Cherrytomater og tyggis i mitt tilfelle), klarte jeg ikke motstå fristelsen av det nye Costume som bare sto der å lyste opp bladstativene. Nå skal jeg ligge å syke litt til foran tv'n før jeg må dra den blytunge kroppen min ned på kjøkkenet å få laget noe middag til lillesøster.. kravstort. Og etter det.. sier bare en ting, Costume time ♥

Forresten, vi ble trukket ut til ukens blogg HER. Kjempe koselig og gøy å bli trukket ut til noe slikt allerede, vi har jo faktisk bare blogget i to dager, haha. Så tusentakk til Hilde Maria!
Hva skal du idag? Ser du på OTH? Hva syntes du om bildet? Syntes du vi fortjente tittelen som "ukens blogg"?

- Julie ♥

Hardkjør med bårremaskinen

Etter 11 timers hardkjør med både bårremaskin, hammer, skrutrekker og en hel del med mot fra oss begge, er rommet endelig complete! Rommet er som nytt, bare å glede seg til resultatet blir publisert på bloggen i morgen.

Akkurat nå sitter vi å chiller med Ben&Jerrys, mens vi  nyter synet av et vakker resultat. Vurderer snart å hoppe i loppekassa, og busselalle et par timer før søndagens runde i gata med den bråkete røde tralla som ..hmm..ja, er vell egentlig nabolagets vekkerklokke.. Men nok om det! God natt ♥

Håper dere har hatt en aldeles (dødla fet med sånnderre voksen språk, egentlig..) fin lørdagskveld!
Liker du Ben&Jerrys? Spent på hvordan det endelige resultatet på rommet er blitt? Hva syntes du om bildene?

- Johanne og Julie ♥Velkommen!
Hei, vi er jo jenter fra det blide sørlandet. Her på denne bloggen vil det komme oppdateringer om hverdagen, foto og ellers det som faller oss inn. Enjoy! Kontakt: juliejohanneblogg@hotmail.com

arkiv


Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


365 days
Blogg
Fotografi
Hverdags
Inspirasjon
Interiør
Konkurranse
Mat og oppskrifter
New buys
Outfits
Photodiary
Random
Tanker
Tips og anbefalinger
Vlogg

favoritter


Anine
Caroline Maria
Kristine
Manuela
Mari
Martine
Mathilde
Melinda
Miriam

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits