Blir ingen blottlegging før freddan!

Jaja, blottleggingen av livet mitt har vært pretty lame de siste dagene.. og kan vell unnskylde meg, men vet ikke akkurat hvor mye det er å unnskylde seg for. School before...blogging. Sånn må det faktisk bare prioriteres og jeg må gi en siste innsats på skolen før den 21.mai da standpunktkarakterene blir satt. Uka som kommer er det  liksom 2 framføringer, 2 prøver, 2gymprøver, 2 trafikale grunnkurs, treninger, 2 bursdager og atter mer skole før lørdagen.. Da fyller jeg nemlig 16 år! Det sier seg selv at bloggen ikke kan klare å få lurt seg inn mellom alle planene.. så, ill be back on friday! 

Håper dere får en knall uke!  ♥
- Julie

Bye bye

Dette blir mitt siste innlegg siden Julie kommer hjem i dag. Det har jo vært utrolig koselig å ha fått den ære å skrive på denne bloggen i tre dager, selv om jeg kanskje ikke har skrevet noe mye. Det betyr så evig mye for meg. Selv om dere sikkert holder på å grine nå, så blir det jo sikkert bra å få Julies blogging tilbake, selv om mine innlegg kanskje er litt bedre? eller kanskje ikke, men uansett, jeg gjorde mitt beste

Julie er forresten utrolig kul. Tror dere alle er enige i det? Alt er bare så dødla kult med ho. Og selv om mange sikkert tenker at dette må være ironi, så er det altså ikke det. For ho er nemlig kjempekul!

Dette er en penn jeg brukte i går, btwJoke ;-)

Natta :D

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en skikkelig festkveld :D Jeg har kost meg så UTROLIG mye.. fet lizzm.. Nå skal jeg chille meg ned i senga.. Bryr du deg? mest sannsynlig ikke, men god natt :P


Her ser dere et bilde fra den ville festen :P


Og btw, Megan Fox <3

Joakim -.-

Gjeeeesteblogger :D

Siden jeg er en sånn kjekk liten hacker, så tenkte jeg det ville være kult å hacke meg inn på denne bloggen xD haha. Men siden Julie ikke kommer hjem før onsdag elns, så blir jeg nødt for å blogge for ho fram til da :D Bare sånn at dere skal ha noe å gjøre i denne ferien :P Jeg som er så flink til å blogge, legger ut noe mer i løpet av kvelden ;)

Hilsen deres kjekkeste Joakim  OLAV <333

Vil du bli sponset?

Vi har nå registrert oss hos en genial nettside som skal hjelpe både kjente og "ukjente" bloggere til å få seg sponsorer. De har kontakt med en rekke forskjellige firmaer som gjerne vil sponse akkurat din blogg, uavhengig om du har 70 eller 3000 lesere. Sponsetblogg som firmaet kaller seg finner sponsorer som er aktuelle for din blogg, og sender deg en mail når dette er gjort. Lettere sagt gjør de jobben for deg når det gjelder sponsing og det eneste du trenger å gjøre er å registrere deg gratis her. De er allerede i gang med å finne sponsorer til oss, så dette blir knall! 

Har du lyst å bli sponset? Har du tenkt å registrere deg på denne nettsiden?
- Julie og Johanne♥

New designVad tycks? 
- Julie og Johanne ♥

Skal vi vurdere/anbefale bloggen DIN?

Da satt vi i gang en liten "konkurranse" som går ut på at du legger igjen en kommentar med bloggadressen din om at du er med. Trekker 2 vinnere om noen dager som vinner heder og ære + linking og en anmeldelse. Du kan gjerne skrive litt kort om din egen blogg, men det er opp til hver enkelt. Håper du vil være med ;-)

Er du med? ♥

Velkommen til Julie og Johanne

Hei og velkommen til bloggen vår!

Vi er to jenter på 16 og 15(snart 16) år fra det helt utrolig blide sørlandet. Her kan det bli flere oppdateringer daglig med både foto, mote, hverdags og ellers alt annet kreativiteten vår har å by på. Vi hadde satt pris på om dere kom med noen forslag og innspill til hva vi kan blogge om, det hadde jo vært litt smågreit å vite hva dere ønsker å lese om også. Så kjør på!Ønsk oss lykke til da!
Hva vil du lese om på denne bloggen? Vil du følge oss videre?

- Johanne og Julie ♥Velkommen!
Hei, vi er jo jenter fra det blide sørlandet. Her på denne bloggen vil det komme oppdateringer om hverdagen, foto og ellers det som faller oss inn. Enjoy! Kontakt: juliejohanneblogg@hotmail.com

arkiv


Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


365 days
Blogg
Fotografi
Hverdags
Inspirasjon
Interiør
Konkurranse
Mat og oppskrifter
New buys
Outfits
Photodiary
Random
Tanker
Tips og anbefalinger
Vlogg

favoritter


Anine
Caroline Maria
Kristine
Manuela
Mari
Martine
Mathilde
Melinda
Miriam

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits