"It is almost impossible to watch a sunset and not dream."


Canon Eos 550d - day 30. ©Julie Engebakken

Hva tenker du om teksten, bildet og sangen?

1.mai i morgen!

Etter en greit innholdsrik dag med både prøveøving, blogging, kokkelering, kosing med kaninen, fotografering, innkjøp av en grill, montering, zumba- og utholdenhetstrening og nå grillmiddag med familien er jeg klar for å hoppe i dusjen, få på noe litt mer staslig tøy enn en grønn treningsshorts og sist men ikke minst må sminken få sin plass. Satser på en konge kveld ♥


Canon Eos 550d - day 29. ©Julie Engebakken

Hva skal du kvelden til 1.mai? Regner med det skal festes hos mange av dere! Hva syntes du om bildet?
-Julie ♥ 

A girl who love her pet


Canon Eos 550d - day 28. ©Julie Engebakken

Har du noe kjæledyr? Hva syntes du om bildet?

sunny day


Canon Eos 550d - day 27. ©Julie Engebakken

Er det sol og sommer der du bor?

..look beyond the imperfections


Canon Eos 550d - Day 26. ©Julie Engebakken

Johanne is back from Latvia!

Jamann, endelig er jenta mi hjemme! Har savnet henne en god del mens hun har sikkert opplevd mange uforglemmelige minner der henne.. håper hun har hatt det helt knall! Snart så kommer jenta susans ned på scooteren tenker jeg og skal oppdatere meg med last news! Gleder meg så til å se ho igjen ♥ loveu!


Canon Eos 550d - day 25. ©Julie Engebakken

Blir nok en herlig kveld med litt sunn påske godt, Paradise Hotel og i skrivende stund Top Model! Jaja, oppdatrer dere om Cirkuset senere! .. og fanken.. der røyk Maiken på Top Model, FML..
Hva har du gjort idag?  Gleder du deg til Johanne er tilbake?

- Julie ♥

Familydinner at grandma's place


Canon Ixus 100IS - Day 24. ©Julie Engebakken

God kveld, dere! Denne dagen har gått så ufattelig langsomt og vært meget kjedelig igrunn. Bjørkepollen tar jo helt av her fortiden, og den allergikeren som jeg er må til og med gå til hi i hybelen for natten. Øynene bare renner og klør om hverandre, nesa snufser, halsen er sår og hele meg er egentlig helt utmattet. Var i familieselskap i ste, og jeg slukna vell egentlig før desserten kom på bordet.. Så der røyk den kvelden! Nå skal jeg få litt søvn på øynene, skal iallefal prøve.. er jo så paranoid, spesielt i mørke.. og enda verre, i hybelen! Tenk om det står en mann med kniv rett rundt hjørnet liksom.. huff, nå skremmer jeg bare meg selv her. God natt og takk for meg!
Hva syntes du om bildet? Hva har du gjort idag/ikveld? Har du pollenallergi? Blir du lett skremt?

- Julie ♥ 

God påske!


Canon Eos 550d - day 23. ©Julie Engebakken

naked


Canon Eos 550d - day 22. ©Julie Engebakken

Dette bilde legger jeg egentlig bare ut på trass av Johanne sin helt insane forbi mo føtter! Og dere trenger ikke kommentere det, jeg vet jeg har syndromføtter (sånn på ordentlig liksom). Og ellers så er jeg fult og helt klar over at det kommer mange bilder nå, men nå har jeg faktisk tatt dagene igjen her og er på rett spor. Så neste bilde er dagens! Jiiihuu... fæst.

..take my hand and tell me you love me with all your heart


Canon Eos 550d - day 21. ©Julie Engebakken

Summertiiiiime.. of our lives, jejeje!

Hej og hå, good morning ♥

Som dere sikkert forsto da Marte tok over bloggen i noen freshe minutter, så sov jeg hos henne igår natt. Noe som var kjempe koselig! Kvelden gikk vell stort sett til chilling, musikk og godtespising..etterfulgt av filmen Salt. Jeg hadde tenkt å skrive en vurdering av den, noe jeg bare kan glemme ettersom jeg lå å halvsov fra første stund. Noe som jeg igjen vil si var mer min feil enn filmens, for jeg tror egentlig den var ganske bra! Dagen "derpå"(haha), startet vi med smashsjokolade til frokost før vi hev på oss shorts og converse å tok turen ut i sommerværet! Vi frøys faktisk ikke litt en gang!! Nina ble med ut på tur og vandringen endte hos Joakim hvor vi fikk servert enda mer smashsjokolade og litt lunka brus, internet hah.  Tilslutt endte vi opp hos Marte igjen med grillspyda på tallerkenen og marshmallows på grillen. Sier ikke annet enn sommer i påskeferien! Sammentreff at det faktisk er en veps som flyr rundt på rommet å plager dritten ut av meg.. er det en ting jeg misliker med sommeren må det være innpåslitne innsekt..!


Canon Eos 550d - day 20. ©Julie Engebakken

Videre på kvelden havnet vi hjemme hos meg før beina våre bar oss ned til bingen hvor Martin var.. jeg var ganske klein etter all godterispisingen i påska, ettersom kroppen min ikke er så vandt til å få i seg så mye av det usunne sukkeret.. så nå blir det skjerpings! Og sånn ellers skal jeg snart få stelt meg før dagen min går til å være med den herlige jenta mi, Linn. Gleder meg ♥
Hva har du gjort i det siste? Hva skal du idag? Sommervær hos dere?  

- Julie ♥

Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow..


Canon Eos 550d - day 19. ©Julie Engebakken

In the end..


Canon Eos 550d - day 18. ©Julie Engebakken

day seventeen

Canon Eos 550d - day 17. ©Julie Engebakken

..you are the author in your own life


Canon Eos 550d - day 16. ©Julie Engebakken

Hva syntes du om bildet og teksten?
- Julie♥ 

Starta dagen med en god treningsøkt

Good morning.. cupcakes ♥
Neida, over til sunnere saker.. er nemlig helt gele i kroppen etter en ganske hard treningsøkt for den stakkarslige utrente kroppen min, haha. Har jogga (med litt rask gange av og til) omkring 1,2 mil etterfulgt  av 150 situps, 30 pushups og 20 minutter med fitness rockeringen! Jaja, kommer til å være helt dø i kroppen i morgen, men det er verdt det. Fikk til og med skille på armene og leggene.. deilig vær sier jeg bare! 


Canon Eos 550d - day 15. ©Julie Engebakken

Ligger så langt etter med dette fotoprosjektet at jeg bare må fylle opp hverdagsinnleggene med bilder, hah. Sånn ellers at the moment bør jeg få kommet meg i dusjen.. har ei lillesøster som ikke syntes så altfor mye om den deilige lukten av en god treningsøkt. 
Liker/pleier du å trene? Hvordan trener du? Hva skal du idag?

- Julie ♥ 

Want some marshmallows?


Canon Eos 550d - Day 14. ©Julie Engebakken

Liker du marshmallows? Pleier du å grille dem?
- Julie ♥ 

"There is nothing better than a friend, unless it is a friend with cupcakes."
Canon Eos 550d - day 13. ©Julie Engebakken

Herregud, er sånn ca fortsatt i sjokk tilstand over at en gutt har fått til dette bake-mester-verket her.. ikke for å undervurdere guttaboyz, men..sånn serr. Joakim må være syk og ha unaturlige evner.. ikke nok med at de ser helt fantastiske ut, men de smakte jo himmelsk også! Og igjen, tusen takk Joakim.. din syking! Haha..
Var de ikke nydelige? Hva syntes du om bildene? Har noen, noen gang bakt til deg? 

- Julie ♥

just a random picture


Canon Eos 550d - day 12. ©Julie Engebakken

My favorites at the moment


Canon Eos 550d - day 11. © Julie Engebakken

..you can make anything happen


Canon Eos 550d - day 10. ©Julie Engebakken

"Growing up is never easy. You hold on to things that were. You wonder what's to come..

..but that night, I think we knew it was time to let go of what had been, and look ahead to what would be. Other days. Days to come. The thing is to look forward in life and don't stick with the past.."


Canon Eos 550d - Day 9. ©Julie Engebakken

..day seven and eigth


Canon Eos 550d - Day 7 and 8. ©Julie Engebakken

Hva syntes du om bildene? Hvilket likte du best?
- Julie ♥ 

Forget love ... I'd rather fall in chocolate!

Okei, jeg er fullt klar ovet at 4/5 deler av bildene jeg legger ut er av mat, haha. Jeg elsker mat, så.. ja.. det tar seg jo godt ut på bilder også! Og ellers kom det også to bilder til prosjektet idag ettersom jeg var ekstremt lat igår og rett og slett ikke orket å redigere bildene..


Canon Eos 550d - day 6. © Julie Engebakken

Eyy, kiwwiii.. wazzzuuupp?


Canon Eos 550d - day 5. ©Julie Engebakken

Sometimes I wish I could go back to the days when I was six..


Canon Eos 550d - day4. ©Julie Engebakken

..hje- hje- hje- hjemmelaga


Canon Eos 550d - day 3. ©Julie Engebakken

Liker du Grandiosa Hjemmelaga?
- Julie ♥ 

i love my camera


Canon Eos 550d - day 2. ©Julie Engebakken

..it's all about rings


Canon Eos 550d - day 1. ©Julie Engebakken

365 days project

Da har jeg tenkt å sette i gang med prosjektet "365 days", som går ut på å legge ut et bilde jeg har tatt hver dag i ett helt år. Vi får se hvor lenge jeg holder ut, men har som mål å klare det! Vet ikke helt hvordan det blir med Johanne, om hun blir med blir det nok slik at vi tar annenhver dag eller noe..  Men det finner vi ut av!Grunnen for at jeg vil starte med dette prosjektet er så enkel som at jeg føler det vil gi meg mer inspirasjon til å utvikle meg innenfor fotografi, noe som jeg er utrolig glad i, så sånn er den saken. Tenkte bare jeg skulle opplyse dere litt med denne fantastisk interessante informasjonen.. Ta utfordringen du også da!
Hva syntes du om dette prosjektet? Tror du det vil gå fint? Liker du å ta bilder? 

- Julie ♥Velkommen!
Hei, vi er jo jenter fra det blide sørlandet. Her på denne bloggen vil det komme oppdateringer om hverdagen, foto og ellers det som faller oss inn. Enjoy! Kontakt: juliejohanneblogg@hotmail.com

arkiv


Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


365 days
Blogg
Fotografi
Hverdags
Inspirasjon
Interiør
Konkurranse
Mat og oppskrifter
New buys
Outfits
Photodiary
Random
Tanker
Tips og anbefalinger
Vlogg

favoritter


Anine
Caroline Maria
Kristine
Manuela
Mari
Martine
Mathilde
Melinda
Miriam

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits